Impact methode Plinkr Hub

Sadik Harchaoui | di, 12 jul 2022 - 11:53

Plinkr, één van de schuldhulpmethoden die door SchuldenlabNL wordt opgeschaald, heeft de resultaten van de eerste tien afgeronde trajecten in kaart gebracht. Negen deelnemers stroomden uit bewind en één realiseerde zich dat het voorlopig aanhouden van beschermingsbewind beter paste bij de huidige situatie.

Wat is de Plinkr Hub?

De Hub is ontwikkeld voor mensen die onder beschermingsbewind staan, maar klaar zijn voor meer zelfstandigheid. In een Hub-traject werken zij aan het zelfvertrouwen en de vaardigheden die nodig zijn om de financiën weer zelf op te pakken. Dit doen zij onder begeleiding van een coach en met ondersteuning van de bewindvoerder.
 
De namen van de deelnemers, coaches en bewindvoerders zijn aangepast in verband met hun privacy, net als elementen die mogelijk herleidbaar kunnen zijn. Verder zijn de verhalen onveranderd.

Lees meer in het rapport over hoe een traject eruit ziet en welke resultaten er geboekt zijn bij de eerste tien afgeronde trajecten: https://media.plinkr.nl/doc/2022+Plinkr+Hub+-+Inzichten.pdf
 
Lees ook meer over Plinkr op onze eigen website: https://www.schuldenlab.nl/schuldhulpmethoden/plinkr-hub