Coalitievorming

“Als er sprake is van een verbinding tussen mensen, in wat voor vorm van samenwerking dan ook, gebeuren er dingen die anders niet zouden gebeuren.” Ingrid Thijssen

SchuldenlabNL is een onafhankelijke stichting waarin die publieke partners (waaronder gemeenten en uitvoeringsorganisaties) en private partners (zoals banken, verzekeraars, energieleveranciers en woningcorporaties ) de handen ineenslaan bij elkaar brengt om NL schuldenzorgvrij te krijgen. Elk van deze partners is om verschillende redenen gebaat bij minder mensen met schulden en zorgen daarover.

 

Gerelateerd nieuws | blogs | evenementen

Eelco Dubbeling

Blog | 23.03.2021

"It takes a country to solve debt"

Het is ontzettend belangrijk dat iedereen in Nederland financieel gezond is. Eelco Dubbeling: “Wij willen als banken daar mensen graag in helpen. Dat doen we door onze dienstverlening te richten op het financieel fit houden van mensen.”

Lees meer

Algemeen Directeur VNG

Blog | 19.03.2021

Menselijke maat in Schuldenaanpak

Het is belangrijk om problematische schulden te voorkomen door er op tijd bij te zijn. Dat is de kern van waaruit VNG bijdraagt aan de maatschappelijke opgave om tot een schuldenzorgvrij Nederland te komen.

Lees meer