Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur officieel partner van De VoorzieningenWijzer!

di, 14 mei 2024 - 12:08

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur is per april officieel partner van De VoorzieningenWijzer! Mooi nieuws, want dit fonds zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum. Zo kunnen ze toch meedoen aan sport en cultuur, zoals muziek- of theaterles, fitness of voetbal. 
 
“Door het Volwassenenfonds op te nemen bij De VoorzieningenWijzer, kunnen we nog meer mensen wijzen op de mogelijkheden voor sport en cultuur. Ook als ze wat minder te besteden hebben”, vertelt Anne Prins, teamleider bij De VoorzieningenWijzer.

Klik hier om het originele bericht te bekijken.

Schuldhulpmethoden

De VoorzieningenWijzer is één van de negen schuldhulpmethoden die door SchuldenlabNL wordt opgeschaald. Ons doel is om lokale schuldhulpmethoden nationaal op te schalen, zodat alle gemeenten in Nederland er mee gaan werken. Negen methoden schalen we inmiddels op: ‘Hoe word je rijk?’, Jongeren Perspectief Fonds, Over Rood, Plinkr Nazorg, Socialdebt, Doorbraakmethode, Collectief Schuldregelen, De VoorzieningenWijzer en de Nederlandse Schuldhulproute