Schuldenlab070 verkent de impact van prijsstijgingen op Haagse inwoners

Sadik Harchaoui | vr, 15 apr 2022 - 17:26

Momenteel heeft 1 op 5 huishoudens in Nederland betaalproblemen. Voor 1 op de 12 zijn deze betaalproblemen zelfs ernstig problematisch te noemen. De cijfers voor Den Haag komen overeen met het landelijk gemiddelde. In het licht van de huidige (inter)nationale ontwikkelingen wordt veel gesproken over prijsstijgingen in het algemeen en welke impact dit heeft.
 
Schuldenlab070 staat aan de lat voor het borgen van bestaanszekerheid en financiële gezondheid van de Haagse inwoners en is samen met al haar partners een vangnet aan het opzetten voor mensen met financiële problemen dankzij de stijgende prijzen.

Op 12 mei vindt de eerstvolgende partnerbijeenkomst plaats. Thema: “Stijgende prijzen en de impact op Haagse inwoners”. Deze bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor partners van het Schuldenlab070.

Schuldenlab070 is het eerste lokale SchuldenLab dat door SchuldenlabNL is opgericht. Schuldenlab070 vierde in 2021 haar 5e jubileum jaar, zie daarvoor: https://www.schuldenlab.nl/nieuws/schuldenlab070-viert-5-jarig-jubileum