Rotterdams bedrijf Socialdebt winnaar Ketelbinkieprijs

di, 04 jun 2024 - 08:54

Het Rotterdamse bedrijf Socialdebt heeft de 39ste Ketelbinkieprijs gewonnen. De prijs werd uitgereikt door wethouder Robert Simons in poppodium Annabel tijdens het Upstream Festival. De andere twee genomineerden waren Closure en AquasmartXL.

Juryvoorzitter Bas Janssen: “Een prachtige winnaar volgens de hele jury: Socialdebt zorgt ervoor dat jongeren hun beginnende schulden niet verder laten oplopen. Samen met hen werkt het bedrijf aan een oplossing, met een op maat geschreven aflossingsplan en een slimme app. Socialdebt neemt de schulden over en geeft de jongeren meer tijd en minder stress. En daarna word je geholpen met een spaarplan om jouw leven weer te kunnen opbouwen.”

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Bron: Dagblad010

Schuldhulpmethoden

Socialdebt is één van de negen schuldhulpmethoden die door SchuldenlabNL wordt opgeschaald. Ons doel is om lokale schuldhulpmethoden nationaal op te schalen, zodat alle gemeenten in Nederland er mee gaan werken. Negen methoden schalen we inmiddels op: ‘Hoe word je rijk?’, Jongeren Perspectief Fonds, Over Rood, Plinkr Nazorg, Socialdebt, Doorbraakmethode, Collectief Schuldregelen, De Voorzieningenwijzer en de Nederlandse Schuldhulproute