30 mei - 15.00 tot 16.00

Webinar 'Samen de regie, sneller vooruit'

ma, 08 mei 2023 - 15:49

Meld je nu aan voor een 60 minuten durend webinar over een betere samenwerking tussen gemeenten en beschermingsbewind.

In dit webinar wordt de campagne ‘Samen de regie, sneller vooruit’ afgesloten. Deze campagne is onderdeel van het project ‘Minder regeldruk, klant voorop’ waarbij NVVK een brug slaan tussen bewindvoering, minnelijke en wettelijke schuldhulpverlening.

Marco Florijn, voorzitter van de NVVK, gaat in gesprek met:

  • Niels Pel, mede-oprichter Plinkr
  • Katja Kappelhof, projectleider budgetcoaching gemeente Haarlem
  • Joris Korse, algemeen directeur Beaufin
  • Mirjam Zwamborn, projectleider NVVK
  • Bart van de Ven, projectleider Schuldenknooppunt

Met elkaar gaan wordt er gesproken over het belang van een goede samenwerking, wat daar voor nodig is, wat de ervaringen zijn en wat nog verbeterd kan worden. Er is een gemene deler: de klant staat voorop! Weten hoe we de samenwerking kunnen verbeteren om dat doel nog beter of sneller te bereiken?

Meld je aan en doe mee! Je bent van harte welkom!

Over Plinkr

Plinkr is een sociale onderneming die technische oplossingen ontwikkelt voor schuldhulpverleners. De app van Plinkr wordt ingezet bij de begeleiding en nazorg.

Over Schuldenknooppunt

Schuldenknooppunt maakt gegevensuitwisseling tussen schuldhulpverleners en schuldeisers makkelijker en sneller. Ook voor bewindvoerders biedt Schuldenknooppunt oplossingen voor communicatie met de schuldeisers.

Over Beaufin

Beaufin zet zijn expertise in voor het maatschappelijk belang van bewindvoering, budgetbeheer en mentorschap. Zij werken nauw samen met de gemeente Haarlem.