Budget Thuis en SchuldenlabNL organiseerden succesvol event over energiebesparing voor vrouwen in het Buurtcentrum De Mussen

vr, 03 mei 2024 - 10:47

Op 25 april organiseerden Budget Thuis en SchuldenlabNL een inspirerend evenement in Buurtcentrum De Mussen, gelegen in het hart van de Schilderswijk in Den Haag. Het event, bijgewoond door meer dan honderd vrouwen, stond in het teken van het besparen op energiekosten en het bevorderen van financiële gezondheid.

Belang van inzicht in de energierekening

Collage 1

Tijdens het event werden diverse onderwerpen besproken, variërend van praktische tips over energiebesparing tot het belang van inzicht in de energierekening. De deelnemers werden aangemoedigd om actief deel te nemen aan de gesprekken en hun inzichten te delen.

Financiële gezondheid voor iedereen

Budget Thuis en SchuldenlabNL hebben hun krachten gebundeld als partners om financiële problemen en schulden in Nederland aan te pakken. Met een focus op toegankelijkheid van financiële diensten, preventieve maatregelen zoals educatie en bewustwording, en het minimaliseren van gedoe en kosten rondom incassoprocessen, streven zij ernaar om financiële gezondheid voor iedereen te bevorderen.

Collage 2

 

Het evenement benadrukte het belang van bewustwording rondom energiebesparing en hoe dit kan bijdragen aan zowel financiële gezondheid als duurzaamheid. Door samen te werken en kennis te delen, streven we naar een toekomst waarin deze hand in hand gaan.

Budget Thuis is een partner van SchuldenlabNL.