ING Nederland Fonds Eindejaarsevent

do, 14 dec 2023 - 14:32

Op 11 december 2023 organiseerde het ING Nederland Fonds een eindejaarsevenement bij ING Cedar in Amsterdam. Het thema van deze bijeenkomst was gericht op het versterken van het ecosysteem en het tot stand brengen van duurzame verbindingen. Tijdens dit evenement deelden sprekers, waaronder Marie-Claire Tordoir (FIN), Gor Khatchikyan (auteur en spoedeisende hulp arts), Ron Kersic (Futuring Architect ING), Sadik Harchaoui (Chef de Mission SchuldenlabNL), Carsten Herstel (DG Sociale Zaken en Integratie), en Peter Jacobs (Voorzitter NCFG, Voorzitter ING Nederland Fondsen CEO ING Nederland), hun inzichten.

Dit afsluitende evenement bood ING Nederland Fonds en SchuldenlabNL de kans om samen met diverse experts en belanghebbenden na te denken over de toekomst van ecosystemen en hoe deze gezamenlijk versterkt kunnen worden.

Sadik Harchaoui leidde namens SchuldenlabNL een discussie over ecosystemen, schulden en armoede. De verschillende sprekers en deelnemers brachten diverse perspectieven naar voren, waaronder de rol van de overheid in ecosystemen, het omgaan met concurrentie en het streven naar gelijke kansen voor iedereen.